Pravilnik o zasebnosti

Izjava o varstvu osebnih podatkov

V podjetju Moje Testenine, Tatjana Šumer s.p., Delavska pot 24, 2344  Lovrenc na Pohorju,  Slovenija, matična številka: 8715904000, davčna številka: 73827789, (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov, ki jih prejmemo od vas. Naša politika o varstvu podatkov je zato skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov kot tudi z drugimi zakonskimi določili.

V nadaljevanju vas bomo seznanili, katere vaše osebne podatke zbiramo in čemu jih uporabljamo, kako varujemo vaše podatke in kako lahko sami spremenite svoje podatke.

Katere podatke zbiramo

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če izpolnite naš kontaktni obrazec Kontakt, ali naročite izdelke iz naše trgovine. 

Osebni podatki, ki jih pridobimo so potrebni za dostavo izdelkov ali elektronsko komuniciranje:

  • Ime in priimek;
  • Elektronski naslov;
  • Telefon na katerem ste dosegljivi;
  • naslov za dostavo;
  • če naročate kot pravna oseba tudi : Naziv podjetja in Davčna številka.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca Kontakt, se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti.

Podatke, ki nam jih posredujete preko naročila v spletni trgovini uporabljamo za naslednje namene:

  • za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete;
  • za dobavo izdelkov, ki ste jih naročili v naši spletni trgovini;
    za komunikacijo v primeru težav pri naročilu;
  • v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Kako varujemo vaše podatke

Vsi omenjeni podatki, se na gostujočem strežniku, ki je zakupljen pri Hitrost d.o.o. shranjujejo trajno.
V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Pravica do odstopa do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni za računovodske in knjigovodske namene.

Kadarkoli lahko zahtevate:

Uporaba storitve Google Analytics

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki je storitev za spletno analitiko družbe Google Inc. (''Google''). Google Analytics uporablja tako imenovane ''piškotke'', besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.

Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in uporabo interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu, oziroma, če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spremenite nastavitev uporabe piškotkov. Vendar vas moramo pri tem opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.

Naše spletno mesto uporablja funkcijo anonimizacije, ki jo zagotavlja storitev Google Analytics. V tem okviru se naslovi IP shranjujejo in obdelujejo samo v skrajšani obliki, tako da jih ni mogoče povezati z identiteto določene osebe.

Upravitelj

Naziv: Moje Testenine, Tatjana Šumer s.p.,
Delavska pot 24, 2344  Lovrenc na Pohorju,  Slovenija,

matična številka: 8715904000,

davčna številka:  73827789, 

TRR: SI56 0400 0027 6204 434

Podjetje NI zavezanec za DDV,

Datum vpisa subjekta v sodni register: 10.09.2020, 

Kontakt Telefon (PON – PET, 09:00 – 15:00): 041 731 548

Email: narocila@mojetestenine.si

Datum: 15.09.2020

Imate vprašanje?

Izpolnite spodnji obrazec

Scroll to Top